Website projecten

Heeft u interrese in een proffesionele, op maat gemaakte website die voldoet aan al uw wensen? Neem dan een kijkje in mijn portfolio naar de klanten die u al voor zijn gegaan.

Vansiem.nl website screenshot

Order Entry systeem

Eén van de klantprojecten die ik bij het accountants- en boekhoudkantoor heb uitgevoerd was de ontwikkeling van een orderentry systeem. Met dit systeem worden een aantal handmatige processen binnen een bedrijf geautomatiseerd en gekoppeld aan het boekhoudpakket AFAS. Deze koppeling zorgt voor een naadloze integratie met het huidige proces, temeer omdat het systeem ontwikkeld is voor het gebruik door ambulante medewerkers die de applicatie op hun mobiele devices kunnen gebruiken.

Order entry systeem

Boekhoudprogramma

Naast de ontwikkeling van online maatwerkapplicaties voor klanten heb ik bij het accountants- en boekhoudkantoor ook een boekhoudprogramma voor ZZP'ers ontwikkeld. Met dit boekhoudprogramma kunnen kleine ondernemingen eenvoudig hun administratieve gegevens bijhouden, waaronder hun uitgaven en inkomsten (facturen) en een beknopte winst en verliesrekening.

Koendersonline dashboard

Didback

Een ander project waaraan ik meewerk is Didback. Didback is een platform dat designers met elkaar verbindt en verder helpt in de ontwikkeling naar een proffesional.

Didback mockup

Muziek App

Momenteel ben ik een Android en iOS app aan het ontwikkelen, waarmee je op een nieuwe, innovatieve manier naar online radiozenders kunt luisteren. De app zal binnekort beschikbaar zijn in de play en app store.

Muziek app mockup

NoodleSearching

NoodleSearching is een zoekmachine waarbij je verschillende aziatische webshops met elkaar kunt vergelijken. Hierdoor kun je altijd de laagste prijs voor je gewenste producten krijgen. In dit project heb ik zowel de zoekmachine als het ontwerp van het online systeem gemaakt.

Noodlesearching zoekpagina